Hoe kunt u ons financieel steunen?
  Er zijn verschillende manieren om onze harmonie financieel te ondersteunen. Voor slechts 10 euro per jaar bent u bijvoorbeeld al donateur van onze harmonie. Ook voor ondernemers en bedrijven hebben wij interessante mogelijkheden om zich te profileren wanneer zij zich als sponsor aan Harmonie Amicitia verbinden.

  Donateur
  Word donateur door storting van minimaal 10 euro op bankrekening 13.69.21.108 van de Rabobank te Steenbergen, t.n.v. Harmonie Amicitia. Vergeet uw naam en adres niet, zodat wij u kunnen uitnodigen voor onze speciale activiteiten!

  Sponsoring: Vrienden van Amicitia
  Voor ondernemers en bedrijven bestaat de mogelijkheid om zich als sponsor aan harmonie Amicitia te verbinden. Voor sponsoring op langere termijn kan dit in de vorm van hoofdsponsor, topsponsor of subsponsor. Daarnaast kan gekozen worden voor projectsponsoring, zoals sponsoring van concerten, aanschaf van instrumenten, etc. Voor iedere vorm van sponsoring geldt overigens, dat de invulling van de tegenprestatie door Harmonie Amicitia maatwerk is, wat in overleg met de penningmeester gaat.

  gallery/imports-nav_foto
  gallery/imports-nav_brief
  gallery/dsc_0210 (2)